KUULUMISET

Meidän 3,5 kuukauden reissu alkaa tulla pian päätökseensä, vielä olisi pari päivää jäljellä ennen kuin suunnataan takaisin kohti Suomea. Me ollaan nämä viimeiset pari päivää Balilla Seminyakissa, täällä voi helposti tehdä vielä viimehetken ostokset ja nauttia hyvästä ruoasta. Keskiviikkoyönä tosiaan olisi lento takaisin Suomeen, jossa päästään suoraan mökille viettämään loppukesää.

Paljon on ehtinyt tässä kolmen kuukauden aikana tapahtua. Me ollaan reissattu yhteensä 9 eri saarella, mä olen surffannut ja laitesukeltanut ensimmäistä kertaa elämässäni, oppinut vähän bahasaa, ollaan päästy snorklaamaan mantarayn kanssa, ajanut satoja kilometrejä skoballa ihan huikeissa maisemissa, kiipeilty vesiputouksilla, kriiseilty ja kinasteltu, naurettu ja pidetty hauskaa.  Ja mikä parasta, ollaan saatu kokea nämä kaikki yhdesssä. Meillä on paljon videomatskua kuvattuna ja niitä tiputellaan tänne kunhan ehditään.

Miz lähti just surffaamaan ja mä ajattelin ottaa suunnaksi kaupat, ja ehkä metsästää jonkun beauty salonin freesatakseni tätä reissussa rähjääntynyttä lookia, täällä kun mitkään hoidot ei maksa juuri mitään.

21

8

18

-Lotta

BEMBALYFE

Leave a comment