KESÄKOTI – TERKKUJA MÖKILTÄ

Suomeen paluu meni poikkeuksellisen kivuttomasti, kiitos näiden mielettömien helteiden! En muista oonko koskaan kokenut Suomessa tällaista helleaaltoa. Päivät menee melkein aamusta iltaan ulkona puuhastellessa ja sisään tullaan vain kun tarvitsee pientä viilennystä. Grilli ja sauna käy kuumana ja vettä saa kiskoa litroittain pitääkseen nesteytyksen kunnossa.

Olo on jotenkin todella rentoutunut tällä hetkellä – ihminen vaan niin kuuluu luonnon keskelle, oon ehdottomasti sitä mieltä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän osaan arvostaa kaikkea tätä rauhaa, mitä kaupungin ulkopuolella on. Vaikka hommia riittää, ei ole kiire mihinkään. Luonto ja happirikas ilma on ihan parasta mielialalääkettä ja rauhoittaa koko kehon ja mielen.

2

5

14

Täällä on myös aikaa mietiskellä ja pohdiskella kaikenlaisia asioita. Jotenkin reissun jälkeen kaikki tuntuu hiukan erilaiselta. Kun menee kauas, näkee lähelle – niinhän sitä sanotaan. Tuntuu, että täällä Suomessa juuri mikään ei ole muuttunut, mutta itse on käynyt etenkin pään sisällä melko suuriakin muutoksia. Senkin vuoksi on pakko päästä täältä aina säännöllisesti edes hetkeksi pois – ajatuskin paikalleen pysähtymisestä tai siitä ettei pääse henkisesti kehittymään, on jotenkin todella ahdistava. Kehittyäkseen eteenpäin, joissain asioissa on vaan pakko päästä oman boxin ulkopuolelle ja nähdä asiat eri perspektiivissä.

Eilen mä heitin muuten talviturkinkin, mikä on ollut niskassa jo ties kuinka monta vuotta. Mä en oo koskaan ollut mikään kylmien Suomivesistöjen fani, mutta nyt nää helteet on lämmittänyt niitäkin sen verran, että uskaltauduin pulahtamaan tuohon Lohjanjärveen. Kaiken kaikkiaan, täällä on aikas hiton hyvä olla.

17.jpg

16

12

-Lotta

BEMBALYFE

4 thoughts on “KESÄKOTI – TERKKUJA MÖKILTÄ

  1. Ihania kuvia! Itsekin nautin suuresti kun saa karistaa kaupungin pölyt jaloista ja heittäytyä mökkielämään. Kaikki se luonto ja puhtaus saa mielen heti levollisemmaksi. Arki on niin kiireistä, että tarpeeseen aina tulee rentoutuminen 🙂

Leave a comment