HELPPO JA LUONNOLLINEN KASVONAAMIO X 3

Kesällä on ihana kulkea ilman meikkiä ja antaa ihon hengittää. Mä olen aikoinaan käyttänyt ties mitä eri kasvotököttejä, kosmetologikoulussa vielä opetettiin, että nainen todella tarvitsee kaikki päivä- ja yövoiteet, kuorinnat, kasvovedet ja muut, jotta iho pysyy hyvänä. Itse sanoisin, että päinvastoin. Oma ihoni voi ainakin paljon paremmin nykyään, kun annan sen olla, enkä jatkuvasti läträä keinotekoisilla voiteilla ja aineilla.

Kasvot mä puhdistan aina kookosöljyllä, en enää edes omista mitään muita puhdistusaineita. Mulla oli aikoinaan aika näppyläinen iho, ja hädissäni yritin saada sitä paremmaksi ostamalla kaikki apteekkien kalleimmat ihonhoitotuotteet – lopputuloksena entistä ärtyneempi ja tulehtuneempi iho. Kookosöljy on mun sekaiholleni ollut ihan nappi valinta, ja sillä saa vedenkestävän silmämeikinkin kätevästi pois.

Toisinaan on ihana heittää kasvoille kosteuttava ja hoitava maski ja mä suosin ehdottomasti tässäkin luonnontuotteita. Alla mun kolme lempparia itsetehtyä luonnollista kasvonaamiota, joita suosittelen kokeiltavaksi – nämä jättää ihon ihanan pehmeäksi, puhtaaksi ja hyväntuoksuiseksi!

3

 

 

IHOA PUHDISTAVA NAAMIO

1 rkl kookosöljyä
2 rkl hunajaa
1 rkl kaurahiutaleita

Sekoita ainekset keskenään ja levitä kasvoille hierovin liikkein silmänympärysihoa varoen. Anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista naamio kostutetulla pyyhkeellä. Hunaja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kaurahiutaleet sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle iholle! Tee naamio viikottain.

NAAMIO KUIVALLE IHOLLE

1 rkl kookosöljyä
1/2 rkl hunajaa

Sekoita ainekset keskenään, levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Pyyhi naamio pois kostutetulla pyyhkeellä. Kookosöljy ja hunaja on loistava luonnollinen ihonkosteuttaja! Tämän naamion voi ottaa osaksi päivittäistä ihonhoitorutiinia.

KIINTEYTTÄVÄ NAAMIO

1/2 rkl kookosöljyä
1/2 rkl kurkumaa
1 rkl luonnonjogurttia

Sekoita ainekset keskenään ja levitä seos kasvoille ja kaulan alueelle. Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia ja pese se sen jälkeen pois lämpimällä vedellä. Jogurtti sisältää antioksidantteja, jotka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan sekä edistää ihosolujen uusiutumista jättäen ihon nuorekkaan ja raikkaan näköisiksi! Tee naamio viikottain.

-Lotta

BEMBALYFE

Leave a comment