VIDEO: FLOW FESTIVAL 2018

Viikonlopun festaripöly alkaa pikku hiljaa hiipua ja yritys saada arkiaskareista kiinni on kovasti käynnissä. Pakko myöntää, ettei Flown jälkeinen alkuviikko ole ollut mistään helpoimmasta päästä, mutta voiton puolella onneksi ollaan jo.

Kolmen päivän Flow meni hujauksessa ja kaiken kaikkiaan koko viikonloppu oli todella onnistunut. Edes pieni sade ei meidän menoa haitannut! Frendejä ja tuttuja tuli vastaan pilvin pimein ja fiilis oli katossa koko ajan. Kendrick Lamarin keikka taisin olla ainut, joka tuli katsottua ihan alusta loppuun saakka. Muuten tuli lähinnä poikkoiltua paikasta toiseen festarimeiningistä nauttien ja keikkojen katselu meni vähän siinä sivussa.

Patti Smith, Lauryn Hill, Arctic Monkeys ja Kendrick Lamar jäi mulla ehkä isoista artisteista eniten mieleen, mutta päällimmäisenä ehdottomasti monet hyvät DJ:t, joita tuli fiilisteltyä varmaan eniten tuon kolmen päivän aikana. Video ja kuvat puhukoon kuitenkin puolestaan – Kiitos Flow 2018, huikea päätös tälle kesälle!

-Lotta

Any thoughts? Comment what you think!