NEW JOURNEY BEGINS! (IN FINNISH)

Pikaiset kuulumiset ja huomenet Dubaista! Saavuttiin tänne muutama tunti sitten joskus aikaisin aamuyöstä. Vedettiin pienet tirsat tässä kentällä sikiöasentoon käpertyneinä ja äsken herätessä oli samantien tultava kahville ja taltuttaa kahvihammas.

Meillä on aikamoinen kasa kaikenlaista elektroniikkaa mukana ja siihen päälle vielä kolme surffilautaa ja muuta rompetta. Ei otettu tälle päivälle mitään yöpymismestaa ollenkaan, niin nyt seuraavaksi heitetään ylimääräiset tavarat säilytykseen ja lähdetään tutkimaan kaupunkia tarkemmin.

Rehellisesti sanottuna mulla on tästä koko mestasta ehkä vähän skeptinen ennakkofiilis, mutta positiivisin mielin lähdetään matkaan ja katsotaan mitä Dubai meille tarjoaa. Illalla sitten lennetään Sri Lankalle – kuullaan siellä lisää!

-Lotta

Laita BEMBALYFE seurantaan!
Instagram

BEMBALYFE

Leave a comment