BembaIconPARAS
BEMBALYFE™ on brändi, joka tuottaa erilaista mediasisältöä. Brändin takana on kaksi suomalaista, jotka tutkivat maailmaa ja dokumentoivat sitä videoiden, kuvien ja tekstien muodossa. Tekstien takana toimii Lotta ja visuaalisesta ilmeestä sekä videoista vastaa Miz. Draivina kaikelle on halu nähdä ja kokea uutta, kehittyä sekä tehdä omanlaista juttua. BEMBALYFE tuottaa sisältöä sekä suomeksi että englanniksi.

// BEMBALYFE™ is a brand that produce media products. Behind the scene is two young travellers whom originate from the Southern part of Finland. At the moment our ambition is to explore and document our planet through videos, pictures and texts. Videos and visual productions is made by Miz and Lotta is the writer behind all the texts. BEMBALYFE produces contents in finnish and english.

Lotta
27-vuotias aamukahvin suurkuluttaja ja crazy dog lady. Kiinnostuksenkohteina kokonaisvaltainen hyvinvointi, psykologia ja reissaaminen. Työskennellyt aikaisemmin ravintola- ja liikunta-alalla,
mutta nykyään työtavoitteet journalismin parissaOmantienkulkija. Rakastaa vapautta ja spontaaneja päähänpistoja. Urheilu lähellä sydäntä. Motto: “All or nothing”

Miz
31-vuotias ikinuori medianomi, joka reippaana sai ammattikorkeakoulun purkkiin 9,5 vuodessa. Taskussa myös ravintolakokin paperit ja keittiössä onkin melkoinen Master chef. Extreme-harrastaja. Snoukkaus ja skedeys kulkenut aina mukana elämässä. Myöhemmin mukaan tullut myös surffi ja sukellus. Luonteelta v*ttumaisen suora, mutta erittäin lojaali. Aina auttamassa muita. Motto: “There is no problems, only solutions”